Wednesday 4 March 2015

Denna del av jobbet inte bara involverar enorma pappersarbete och planering



Attefallshus är en kompletterande bostadstjänst, för de som känner för att gå till ett annat hus trots redan ha en. I många länder, kräver vi bygglov som inkluderar godkännande av kommunen och många andra krav som ska uppfyllas av byggherren i enlighet med plan- och bygglagen. Denna del av jobbet inte bara involverar enorma pappersarbete och planering, men också att ta hand om de zonings och stadsstruktur.
I Sverige är Attefallshus vad hjälper dig att bygga din andra hus utan godkännande av kommunala organ eller Bygglovsfria hus (svenska termen för bygglov) förutsatt att det följer några grundläggande riktningar. Bestämmelserna av myndigheterna är: -

• Området bör inte överstiga 25 kvadratmeter.

• Avståndet mellan golv och tak bör inte överstiga 4 meter.


Tillstånd från grannen är en annan sak som krävs. 25 kvadratmeter yta kan användas helhet i en enhet eller kan delas upp i två eller flera delar, så att summan blir tjugofem. Även tillstånd inte krävs, men ändå planeringskommittén skall underrättas om byggnadsarbeten, äventyr, det kommer att betraktas som en svart konstruktion. I några särskilda fall när man bor intill havet eller sådana platser miljön avdelningen måste också höras med planerna.

Ingen håller inte med det faktum att vi behöver en paus från ekorrhjulet av liv och många gånger en familj sammankomst är vad som krävs för att skapa en helt ambivalent stämning. För detta ändamål Attefallshus ger olika typer av rum.


• Familjerum

• Stugor


Familjerummen är en härlig plats där hela familjen kan tillbringa kvalitetstid med varandra, dessa rum har en hel del utrymme för möbler och dekorationer.
En annan typ är kabinen. Stugorna är grundläggande utökade rum kopplade till huvud eller primär hus. De är oftast gjorda av trä, stor skillnad mellan ett allrum och en stuga, är av storlek och nivån på inredning. Familjerum är fullt möblerade och självgående, försedd med kök och hygien underhåll. Stugorna är ganska grundläggande jämfört med en semester rum.

Sun rum eller trädgårdsrum är en av de mest populära typer av rum från Attefallshus, de är en integrerad del av huset som ger den natursköna glädje till de boende, de är oftast installeras med långa fönster, och är omgivna med posh grönska.
Dessa dagar på grund av artighet av många byggföretag, människor får skräddarsydda rum enligt enligt deras smak. Stora byggföretag är i kön för att ge de bästa Attefallshus tillverkare tjänster till människor med ett brett utbud av valmöjligheter i olika aspekter som tak typ, storlek, färg, moderna badrum etc. Rosell & Clack AB arbetar flitigt under de senaste femton åren siktar på maximera kundtillfredsställelse, i hela Sverige. Kunderna kan nu få funktioner som fullständig isolering av rummet, med världsklass värmesystem. Från värmeisolerade golv till terrass tonhöjd, you name it de har det. Så när du får din Attefallshus?

No comments:

Post a Comment